Rólunk

A Medek Mérnöki Iroda Kft 1998-ban kezdte meg működését. A cég profilja tartószerkezeti és építészeti tervezés, illetve szakértői vélemény készítése. A vállalkozás folyamatos bővülése további kvalifikált diplomás munkatársak alkalmazását tette lehetővé, a cég jelenleg hat fős.

Ez a létszám lehetőséget nyújt a nagyobb projektek hatékony, határidőre történő elkészítésére, ugyanakkor ideális a kisebb munkák személyes és kompakt elvégzéséhez is.

Ügyvezető Igazgató: Dr. Medek Ákos

Dr. Medek Ákos igen nagy tapasztalattal rendelkezik lakó-, köz-, és ipari épületek tartószerkezeti tervezésében. A Medek Kft-vel több nagyobb szabású projektnek volt vezető tervezője (lásd: Referenciák). A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Építészmérnöki karán végzett kimagasló tanulmányi eredménnyel. További tanulmányokat folytatott DAAD ösztöndíjjal az RWTH Aachen egyetemen és Hanns Seidel alapítvány támogatásával a DLR Göttingen kutató intézetben. PhD doktori fokozatát az RWTH Aachen egyetemen szerezte meg a földrengés épületekre gyakorolt hatásának kutatásáért. A cég vezetése mellett a BME Építészmérnöki kar, Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszéken 30 éven át oktatott, jelenleg a tanszék külsős munkatársa.